Är du vår nästa kollega?

Startpoint växer och vi vill bli ännu fler som vill växa med oss. Är du intresserad av att vara med och utveckla den offentliga sektorn, är du nytänkande och vill följa med på vår tillväxtresa? I så fall vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Vi söker både juniora konsulter som mer erfarna konsulter

Fortsätt din karriär som managementkonsult hos oss på Startpoint Advisory. Vi erbjuder dig en lärande kunskapsmiljö med möjligheter att växa, samtidigt som du får arbeta i projekt med våra ambitiösa kunder, ledare i offentlig sektor,  för att hantera de stora utmaningarna de står inför. Våra kunder kommer till oss för vår djupa kunskap inom offentlig sektor och för att få stöd och hjälp att hantera viktiga utmaningar och utvecklingsfrågor. 

Att vara konsult på Startpoint innebär att du är engagerad, kan inspirera och är nyfiken. Du har ett starkt intresse för offentlig sektor och älskar rådgivningsrollen. Viktiga egenskaper är din analytiska förmåga, förmåga att lyssna och kommunicera. 

Konsulter på Startpoint är personer som känner sig trygga i sig själva, med alla mänskliga fel och brister. Personer med god självkänsla, med kommunikativ tydlighet, som gillar utmanande situationer, är prestigelösa och gillar teamarbete.

Vi söker nu dig med 1-3 års erfarenhet eller med 4-6 års erfarenhet, som konsult och/eller med erfarenhet av verksamhetsutvecklingsfrågor från centrala positioner i offentlig sektor. Du har självklart fullgjort din akademiska utbildning och är nyfiken på att vara med i en utvecklingsmiljö med stora möjligheter till ansvar och påverkan. Förutom hög kvalitet i projektleveranserna till våra kunder förväntas du aktivt medverka i att etablera nya, samt vidareutveckla befintliga kundrelationer.

Fortsätt din karriär som managementkonsult hos oss på Startpoint Advisory. Vi erbjuder dig en lärande kunskapsmiljö med möjligheter att växa

Kontakta oss så bjuder vi på en kopp kaffe, antingen på Stureplan eller i vår inspirationsmiljö i Skånes bokskogar. Vi ser fram emot att höra från dig!