Är du vår nästa kollega?​
Är du vår nästa kollega?​

Vi söker nu managementkonsulter som drivs av samhällsutveckling. Startpoint engageras av organisationer som arbetar med att skapa samhällsnytta på hög nivå. Vi är ett managementkonsultbolag med djup kunskap om offentlig sektor. Vi grundades 2017 av erfarna och passionerade konsulter som tillsammans har mer än 50 års erfarenhet som rådgivare, både i offentliga Sverige och internationellt. Med ett starkt internationellt nätverk etablerar vi en inspirerande kunskapsmiljö för både uppdragsgivare och medarbetare som gör verklig skillnad.

 

Vi är på en tillväxtresa där vi bygger upp en spännande och attraktiv kunskapsmiljö. Vi söker nu fler konsulter som vill vara med att bygga företaget. Vi sitter i centrala Stockholm men kan även erbjuda kontorsmiljö i Malmö. Dessutom har vi en inspirationsmiljö i nordöstra Skånes bokskogar.

Vi vet att vår bästa och viktigaste strategi är att rekrytera rätt personer. Människor som är engagerade, inspirerande och nyfikna. Individer som drivs av att utveckla det offentliga Sverige. Personer som trivs i konsultrollen och vill vara en del av ett entreprenöriellt företag. Som del av Startpoint är du mer än anställd, då du ges stora möjligheter att påverka bolagets utveckling, driva på nya utvecklingsområden och utveckla nya kundrelationer.

 

Vem söker vi?

Vi söker nu dig som är engagerad, inspirerande och nyfiken. Du har starkt intresse för offentlig sektor och för rådgivningsrollen. Viktiga egenskaper är din analytiska förmåga och din förmåga att lyssna och kommunicera. Du förväntas också vara produktiv och en vass kommunikatör, både skriftligt och muntligt.

 

Vi vill rekrytera personer som känner sig trygga i sig själva, med alla mänskliga fel och brister. Personer med god självkänsla har i allmänhet lättare för att vara tydlig i sin rådgivning, hantera svåra situationer, vara prestigelösa och arbeta i team.

 

Vi tror att du har 2–5 års erfarenhet som konsult från något av de lite större konsultbolagen, men är nyfiken på att vara med i en snabbfotad tillväxtmiljö med stora möjligheter till ansvar och påverkan, eller att du har några års erfarenhet av att ha jobbat med verksamhetsutvecklingsfrågor i centrala positioner i offentlig sektor, gärna i chefsposition.

 

Nyfiken att veta mer? Johan Grip på 070-810 77 50.

Välkommen med din ansökan via formuläret. Vi ser fram emot att höra från dig!

  • Max filstorlek: 200 MB.