Är du vår nästa kollega?​
Är du vår nästa kollega?​

Just nu söker vi managementkonsulter som drivs av samhällsutveckling.

 

Vi på Startpoint är ett gäng managementkonsulter som dagligen siktar på att förbättra och effektivisera offentlig sektor. Företaget grundades 2017 av erfarna och passionerade konsulter och tillsammans har vi mer än 50 års erfarenhet som rådgivare, både i offentliga Sverige och internationellt. Med ett starkt internationellt nätverk etablerar vi en inspirerande kunskapsmiljö för både uppdragsgivare och medarbetare som gör verklig skillnad.

 

Vi är på en tillväxtresa där vi bygger upp en spännande och attraktiv kunskapsmiljö, och nu söker vi fler konsulter som vill vara med att bygga företaget. Vi vet att vår bästa och viktigaste strategi är att rekrytera rätt personer. Människor som är engagerade, inspirerande och nyfikna. Individer som drivs av att utveckla det offentliga Sverige. Personer som trivs i konsultrollen och vill vara en del av ett entreprenöriellt företag. Som del av Startpoint är du mer än anställd, då du ges stora möjligheter att påverka bolagets utveckling, driva på nya utvecklingsområden och utveckla nya kundrelationer.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, inspirerande och nyfiken. Du har ett starkt intresse för offentlig sektor och för rådgivningsrollen. Viktiga egenskaper är din analytiska förmåga och din förmåga att lyssna och kommunicera. Du förväntas också vara produktiv och en vass kommunikatör, både skriftligt och muntligt. Vi vill rekrytera personer som känner sig trygga i sig själva, med alla mänskliga fel och brister. Personer med god självkänsla har i allmänhet lättare för att vara tydlig i sin rådgivning, hantera svåra situationer, vara prestigelösa och arbeta i team. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet som konsult och att du är nyfiken på att vara med i en snabbfotad tillväxtmiljö med stora möjligheter till ansvar och påverkan.

 

Är du nyfiken på att veta mer?

Kontakta då gärna antingen

Johan Grip på 070-810 77 50 alternativt Johan.Grip@startpointadvisory.se 

eller 
Pernilla Blixt på 0768-69 02 88 alternativt Pernilla.Blixt@startpointadvisory.se

 

Välkommen med din ansökan via formuläret.
Vi ser fram emot att höra från dig!

 

  • Hidden
    Max filstorlek: 200 MB.
  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 200 MB.
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.