Är du vår nästa kollega?

StartPoint växer och vi vill bli ännu fler som vill växa med oss. Om du har ett intresse av att vara med och utveckla den offentliga sektorn, om du gillar nytänkande och du vill vara med på en tillväxtresa vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Vi söker både juniora konsulter som mer erfarna konsulter

Fortsätt din karriär som management konsult hos oss på StartPoint Advisory. Vi ger dig en lärande kunskapsmiljö och möjligheter att växa, samtidigt som du får arbeta i projekt med våra ambitiösa kunder, ledare i offentlig sektor,  för att hantera de stora utmaningarna de står inför. Våra kunder kommer till oss för vår djupa kunskap om offentlig sektor och för att få stöd och hjälp att hantera viktiga utmaningar och utvecklingsfrågor. När vi engageras är det starten på något nytt, en startpunkt för förändring.

Att vara konsult på StartPoint innebär att du är engagerad, kan inspirera och är nyfiken. Du har ett starkt intresse för offentlig sektor och älskar rådgivningsrollen. Viktiga egenskaper är din analytiska förmåga, förmåga att lyssna och kommunicera. 

Konsulter på StartPoint är personer som känner sig trygga i sig själva, med alla mänskliga fel och brister. Personer med god självkänsla, med kommunikativ tydlighet, som gillar utmanande situationer, är prestigelösa och gillar teamarbete.

Vi söker nu både dig med 1-3 års erfarenhet, eller med 4-6 års erfarenhet, som konsult och/eller med erfarenhet av verksamhetsutvecklingsfrågor från centrala positoiner i offentlig sektor. Du har självklart fullgjort din akademiska utbildning och är nyfiken på att vara med i en snabbfotat tillväxtmiljö med stora möjligheter till ansvar och påverkan. Förutom hög kvalitet i projektleveranserna till våra kunder förväntas du aktivt medverka i att etablera nya, samt vidareutveckla befintliga kundrelationer.

Kontakta oss så bjuder vi på en kopp kaffe, på Stureplan eller i vår inspirationsmiljö i Skånes bokskogar.